fredag 15 augusti 2008

Nyhet hos Satine!




Nu finns den innovativa hårborsten skapad av engelska Shaun P hos oss. Denna hårborste ger bättre resultat än någon annan likvärdig produkt på marknaden!

Säg farväl till tovor, reducera antalet avbrutna hårstrån, kluvna hårtopper och andra skador orsakade av tuff och hård behandling av ditt hår.
Tangle Teezers unika design ger dig en borste som lätt reder ut tovor och trassligt hår utan att slita på håret, luggas eller bryta av hårstrån.

Ja, vem har sagt att en hårborste behöver ett skaft? Borsten ligger helt perfekt i handen och är lätt att jobba med. Vi på Satine är förtjusta i Tangle Teezer, inte minst för den sköna hårbottensmassagen som Tangle Teezer ger!

Tangle Teezer
finns i färgerna svart och lysande rosa.
Självklart har vi ett premiärerbjudande på Tangle Teezer!
Nu 135 kr (ord pris 169 kr).

1 kommentar:

Anonym sa...

Ok, låt mig då härmed skriva tangle teezerns stora lovsång. Eftersom jag har tunt, långt och hopplöst tovigt hår brukar varje utborstning medföra tårar i ögonvrårna och en hel näve hår på borsten. Men icke så numera! Jag fick hem teezern idag från Satine och det var nu en lisa att kamma ut håret, endast ett fåtal hårstrå fastnade i teezern och man fick en skön skalpmassage på köpet. Den får alltså 5 smoochar av 5 möjliga i betyg av mig!