torsdag 16 oktober 2008

Make it a Friday!



Imorgon, Fredag, har vi ett riktigt kanonerbjudande! ( Jag bara måste få ge er en liten förhandstitt idag) 20 % på alla rouge från Glo Minerals!

Det är helt fantastiska rouge. Pigmentrika och lättapplicerade. Lyfter vilken makeup som helst!
Så skynda fynda! Erbjudandet börjar imorgon Fredag och räcker hela helgen..

4 kommentarer:

C. Eng sa...

Glo verkar otroligt hypat. Har fått bra omdömen av beautybloggare. Dock lite för många kr för att våga chansa själv, men nu när det är rabatt kanske man slår till :)

Anonym sa...

Åh tack igen för paletten, glominerals ögonskuggor är helt underbara! Vad jag skulle vilja veta angående Glo rougen är ifall det är skimmer i dem och i vilken färg det isåfall drar åt. Har allt för många rouger nu som drar åt guld. Underbara festrouger/sommarrouger, men till vintervardags vill jag ha en perfekt persikofärgad som nästan är skimmerfri. Ett tips vore kanske att "swatcha" färgerna på hud? =)

ANNAWII sa...

Nagellacket var fantastiskt! Fortfarande fint och jag målade i onsdags :). Ska rekomendera Barry M till alla haha ;)

Fick förresten mkt beröm för färgen :)

Anonym sa...

Beauty roxx- Det är så kul att Glo är uppskattat och syns hos många bloggare! Det är verkligen ett fantastiskt märke. Har du någon fundering angående nyanser eller allmänt om Glo, så maila mig på sanna@satine.se... Så hjälper jag dig gärna!

ifrith- Super bra idé! Vi ska swatcha!.. När vi får någon lucka på våra to-do-lists.. :)

annawii- Visst är det super! Så kul att känna ett billigt nagellack verkligen är prisvärt och visar på kvalité. Förstår du fick komplimanger på färgen..:) Har sett bilder. Du var så fin!